Inspiratie bijeenkomst voor vrouwen

17 oktober 2023 zijn Hennie Helsloot samen met Josje de Baat gestart met het organiseren van een aantal inspiratie bijeenkomsten voor vrouwen.

Het karakter van deze bijeenkomsten is gericht op het delen van ervaringen, het vergroten van je kennis over een bepaald aspect van het leven en we kijken naar de betekenis die spiritualiteit  heeft in het hier en nu. Wat je kunt verwachten zijn korte lezingen over inspirerende onderwerpen om hier vervolgens met elkaar over in gesprek te gaan. Deze lezingen verzorgen we met elkaar en soms komt er een spreker van buitenaf. 

We denken dat een korte reeks doeltreffender is dan losse bijeenkomsten. We willen daarom 3x bij elkaar komen met een vaste groep. Daarna bieden we nog een reeks van 3x aan. Je kunt dan ook mee blijven doen en/of nieuwe mensen kunnen dan instappen.

De eerste drie reeksen (van drie sessies) hebben plaats gehad van oktober 2023 t/m februari 2024 en waren allemaal volgeboekt.


De vierde reeks in 2024 is ook weer op dinsdagavond van19.30-21.30 uur.

Data: 19 maart, 2 en 16 april  Je geeft je dus op voor drie avonden. 


In september beginnen we weer met bijeenkomsten. Geef je op tijd op als je interesse hebt.Natuurlijk zorgen we voor koffie, thee en iets lekkers.

We gaan uit van minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

Kosten: € 30,- voor totaal 3 keer binnen een reeks. Graag vooraf betalen.

Locatie: Verteltheater de Noorderkamer, Akkerweg 32, 1779GK Oosterland (Wieringen)

Heb je vragen of wil je je opgeven, stuur dan een mail naar baatj@xs4all.nl of bel 0655377340 (Josje) of naar kruidenkracht@outlook.nl of bel naar 0622308495 (Hennie)